Vi er eksperter i

E-mail marketing

Vi elsker e-marketing. Hvorfor? … puhh, det er der da rigtig mange gode grunde til. Først og fremmest findes der ikke en markedsføringskanal, hvis ROI er set højere. Hele 3900% findes på e-mailkanalen – Det svarer altså til 1 investeret krone mod et udbytte på 40 kroner. Herudover kan vi i indbakken connecte med kunderne på et så personligt niveau, at trygheden og tilliden resulterer i et enestående afkast, kroner og ører mæssigt.

Læs nedenfor hvordan vi kommer det livs 👇🏼

Copywriting

Vi sætter os ned sammen (gerne over en kande kaf’) og taler lavpraktisk om, hvem I er som virksomhed, hvem jeres målgruppe er, og hvordan I tidligere har kommunikeret.

Alt sammen med fokus på at udforme en konkret all-around analyse, som er udgangspunktet for en tone-of-voice, der skal konvertere.

Konverteringer kommer i mange former og facetter. Vores e-mail specialister har lang erfaring med tekst håndtering af store virksomheder og er uddannet ved landets bedste kurser. Det er vores fornemmeste job at føre dine subscribers lige fra åbning af dine e-mails til klik på dine CTA-knapper. Det gør vi ved korrekt brug af emotionelle triggers og ved at tegne autentiske historier gennem appetitvækkende tekstforfatning.   

Automations

At blive kaldt nørder har vi absolut intet imod. Vi tager teknik-brillerne på og udarbejder et fundamentalt og skræddersyede set-up til din virksomhed og fører den enkelte subscriber korrekt ned gennem han/hendes specifikke købsrejse. 

Den rigtige strategi findes ikke lige ned af Highway 1. Der er 100 forskellige veje. Skal der fokus på triggers eller leadscoringmodeller? – Vi analyserer det for dig og opsætter altid relevante splittests og kigger undervejs på mikrokonverteringer, som tilsammen danner skarpe segmenter, der senere benyttes effektivt i din markedsføring. Dine budskaber og copywriting tilpasses herefter, alt afhængig af hvor dine subscribers befinder sig i tragten.

Leadgenerering

Du vil gerne tjene penge på din e-mailmarkedsføring. Du vil også gerne have så mange subscribers som muligt. Så langt så godt. Inden da kræver det dog, at du overhovedet har et publikum. Det kræver endda også, at du har fået lov til at kommunikere til disse.

Vi kreerer professionelt skarpe slide-ins, som er designet i rød tråd med jeres brand. Vi skaffer desuden on-site subscribers til din e-mailmarkedsføring. Disse placeres intelligent og er med til at sikre dig høje konverteringsrater. 

Når vi ikke samler dine subscribers på din hjemmeside, så udformer vi landingpages efter behov, samt leadgenererings annoncer på paid social kanalen. Vi er altid på forkant med GDPR og sikrer dig fuld hjemmel ift. permission marketing.  

Kampagner

Vi har skrevet e-mailkampagner, som flere hundredtusindvis har modtaget i deres indbakker, og det kan du glæde dig over. Siden dag 1 har vi indsamlet data herfra, som vil gavne vores samarbejde. Med årelang erfaring har vi nemlig indsigt i de mest effektive budskaber, udsendelsestidspunkter, designs m.m.

Vi formår at forstå virksomheders ‘why’, som vores kreative e-mailmarkedsføringsspecialister dygtigt evner at videreformidle til dine subscribers. 

Skal vi hjælpe dig videre? 

 

Ved et samarbejde vil du blive tildelt en e-mail specialist, hvis første arbejde består i udarbejdelse af et årshjul med fokus på en strategisk planlægning af relevante udsendelsestidspunkter for dine e-mail kampagner. 

– Har din virksomhed fødselsdag?
– Fejrer I påsketilbud?
– … Eller skal der køres benhårdt Black Friday salg?

Så skriver vi dine kampagner for dig og knokler for at skabe de bedst mulige resultater for dig. 

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

info@poetype.dk
CVR: 41504536

© All Rights Reserved 2021