Formiddagsfokus

Sådan bygger og skalerer du et brand igennem Paid Social i 2024

Deltag i vores næste formiddagsfokus, hvor vi sætter fokus på, hvordan du kan opbygge dit brand gennem paid annoncering.

Præsenteret af:

Hvad er formiddagsfokus?

Formiddagsfokus er et fysisk event, hvor vi stiller skarpt på et specifikt emne hver gang, som kan hjælpe din virksomheds vækst. Få dyb indsigt i specifikke emner og tag hjem med praktiske strategier og værktøjer til øjeblikkelig implementering.

Dine undervisere er

frederik fabo portræt cirkel

Frederik Wind

Fra FABO

Design uden navn (7)

Tobias Ejlskov

Fra Edition

Oliver Seiffert

Fra Poetype

Formiddagsfokus er tilbage, og denne gang dykker vi ned i, hvordan du kan bruge paid annoncering til at styrke og opbygge dit brand. Kom og få værdifulde værktøjer fra nogle af branchens førende eksperter, og lær hvordan du kan anvende betalte annoncer i samarbejde med organisk markedsføring til at skabe et stærkt og genkendeligt brand.

Hvad du kan forvente

Til at gøre dig klogere på dagens emne har vi inviteret frederik fra FABO til at holde oplæg.

Frederik vil give dig indsigt i de bedste metoder til at bruge data til at forme din paid annonceringsstrategi. Lær hvordan du kan anvende data-drevet indsigt til at finjustere dine betalte kampagner og opnå bedre resultater.

Efter Frederiks oplæg vil Oliver fra Poetype dele give indblik i hans erfaring med at bygge brands gennem e-mail marketing. Her får du Poetypes mest succesfulde strategier til at få det maksimale ud af dine top-funnel strategier, indsamle leads og skabe et e-mail setup, som konverterer din trafik til leads og sidst kunder, uden at sende påtrængende og irriterende mails, som skader dit brand.  

Hvem er det for

– Udelukkende e-commerces
– Alle AI-niveauer er velkomne

– CMO’er og marketing koordinatorer 

Programmet

– Kl. 09.45: Drop-in m. crossainter og kaffe 

– Kl. 10.00: Sådan bygger og skalerer du et brand igennem Paid Social i 2024 v. Frederik Wind fra FABO

– Kl. 10.45: Kort pause

– Kl. 11.55: 5 håndgribelige tips til at øge din konverteringsrate mens du skaber et brand via e-mail v. Oliver Seiffert fra Poetype

– Kl. 11.20: Spørgsmål og tak for i dag

Praktisk info

– Dato: d. 26. juni kl. 09.45 – 11.30
– Adresse: Skæringvej 110A, 8520 Lystrup
– Pris: Gratis

 

 

Tilmeld dig nu for at sikre din plads og få adgang til den nyeste viden og værktøjer inden for brandopbygning gennem paid annoncering. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en formiddag fyldt med inspiration og læring.