Head of E-mail Marketing

Vil du være Head of E-mail Marketing i ambitiøst og vækstende E-mail Marketing bureau?

Her hos os i Poetype, i Horsens, er vi ambitiøse. Med en skarp pen, effektive flows og tillidsfulde relationer med vores kunder drømmer vi om at tage
E-mail Marketing til nye højder, både i Danmark og siden hen i resten af Norden og Europa.

Vil du sidde i førersædet på den rejse og drive både produktudviklingen og personale-udviklingen, så har vi en plads til dig.

Hvem er vi?

I 2020 stiftede Oliver Seiffert bureauet. Hans vision var at skabe en troværdig samarbejdspartner for små- og mellemstore virksomheder, som vil have rådgivning i øjenhøjde, tilpasset deres behov og med fokus på at skabe højst muligt Return On Investment.

Her 2 år efter er virksomheden vokset til at være 5 fuldtids-specialister og 2 praktikanter og vi servicerer virksomheder som ALLBUY, Jupiter Cykler, Streetwear Evolution, Eacegum og Homedec. Derudover har vi et stærkt fokus på at opbygge vores B2B forretning.

Det vi tilbyder

Først og fremmest, så er det vigtigste, vi tilbyder at få stor indflydelse og stor faglig frihed til virkelig at skabe et E-mail produkt, som du er stolt af at lægge navn til og lære andre op i. Og så får du en partner i Oliver, som tager det fulde ansvar for salget, så du kan koncentrere dig om produktet og personalet.

Derudover får du:

  • En konkurrencedygtig løn med pensionsmulighed og sundhedsforsikring
  • Muligheden for at få et warrant-program
  • Fleksibilitet ift. arbejdstid og sted
  • Frit valg af PC/Mac og Smartphone.

Rollen som Head of E-mail Marketing

I stillingen vil du få ledende ansvar for vores team af specialister og stå for den daglige koordinering, coaching og kvalitetssikring af deres arbejde. Derudover er det også dig, som bliver den faglige frontfigur og får ansvaret for at tage til konferencer og holde dig up-to-date med ny teknologi og nye metoder.

Derudover vil du også være tæt sparringspartner for Oliver, CEO, når det kommer til overordnet forretningsudvikling og opbygning af præsentationer til nye potentielle kunder.

Det forventes ikke, at du er hands-on på egne kunder, men at du kan starte nye store Key Accounts op, og så overdrage dem til specialisterne, men stadig være tæt på analysen af resultater og indblik i flows og copy.

Hvad vi ønsker du kommer med

For at du kan trives og lykkes i jobbet vil det være en fordel hvis du:

  • Har minimum 2 års fuldtidserfaring som E-mail Marketing Specialist
  • Kan tale, læse og skrive flydende dansk og engelsk
  • Kan møde op på kontoret, i Horsens, minimum 2-3 dage om ugen.
  • Har stor motivation for både ledelse, forretning og E-Mail Marketing

Sådan bliver du valgt

Hvis dette er den helt rigtige stilling for dig, så skal du blot udfylde nedenstående.
Oliver vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt, og hvis du matcher de fire bulletpoints i vores ønsker, bliver du sendt videre til en kort, online adfærdsprofil, da vi går ekstremt meget op i matchet imellem mennesker, da det er en stor beslutning for både dig og os.
Har du nogle spørgsmål til stillingen skriver du også til oliver@poetype.dk og så svarer han dig.

Vi glæder os til at møde dig.