Stay Strong

Følelser og symbolikker er i højsædet, når smykkedesigneren Karin Cortsen udformer hendes smykker. Her finder du smykker, der går hånd-i-hånd med din historie.

Stay-strong.dk hjemmeside

Vores samarbejde

Stay-Strong har en fuld service-løsning hos os. Al webshoppens marketingmix varetages af os. Vi sidder med hovedet helt nede i maskinrummet, når vi taler e-mail, Facebook, Instagram og webshop-løsninger. Vores hænder er på hele paletten – lige fra content af e-mails til grafiske løsninger i form af Facebook annoncer. Læs mere om vores servicer indenfor paid social her.

Vores helt store fokus hos stay-strong ligger på e-mail kanalen.

Her tilskriver e-mail tilstedeværelsen sig (33%) af den samlede omsætning.

Hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan vækste din virksomhed med paid social, så kan du få en gratis potentialevurdering hos Poetype her.

Du er også meget velkommen til at læse Poetypes andre cases og succeshistorier, hvilket kan give inspiration til, hvad du kan opnå med e-mail marketing.

25%
Volumeforøgelse af maillisten, ved leadgenerering på Facebook & Instagram.
276%
Bedre performance på organisk lead indsamling via pop-up og slide-in mod gns. webshop organisk lead indsamling.
824%
Mere value for money mod ‘god’ CPL på det danske B2C marked.

Poetype styrer alt markedsføring for mig. De laver FB annoncering, FB-opslag og Instagram. Derudover skriver de mine nyhedsmail. De står ligeledes for planlægningen. De laver også rettelser m.m. på min hjemmeside.
Jeg er meget tilfreds med deres arbejde. De arbejder målrettet og hurtigt. I den tid, hvor jeg har haft min virksomhed, har jeg aldrig mødt nogen, der så hurtigt har forstået mit koncept. Det viser, hvor engageret de er.
Kan på det varmeste anbefale Victor og Oliver.

Karin Cortsen
Ejer af stay-strong.dk

Mød vores specialister