fbpx
Vi er eksperter i

Facebook Ads

2021 viser i alle scenarier, at Facebook/Instagram Ads er hyperrelevant og er i yderligere voksende relevans. Hvis ikke din virksomhed er med på denne bølge, så er du bagud.

Processen kan være uoverskuelig. Du skal fange dine kunders interesse, gøre dig fortjent til deres tillid og udkonkurrere dine konkurrenter. Vi tager dig med helt fra bunden, og tilføjer vores know-how. Lige fra opsætning af din Business Manager til samarbejde og sparring om din næste landsdækkende kampagne.

Vi er født i Facebook, og gør en dyd ud af, at skabe øget trafik, øget eksponering, forbedret content og flere konverteringer for din virksomhed. Alt dette gøres med fokus på, at skabe grønne tal i dit regneark.

Vi tilbyder ingen automatiske månedlige rapporter. Det er for mekanisk og upersonligt. Vi tager hellere dialogen med dig 1:1 – en gang eller to om måneden.

E-mailmarkedsføring

E-mail markedsføring spørger du? Er det ikke lidt gammeldags?
Nej, er svaret.

E-mail markedsføring er faktisk den mest effektive markedsføringsform, der findes. Målt på kroner og ører. Uanset hvem vi er, og hvor vi kommer fra, vil vi mennesker gerne påvirkes 5,7,12 gange. Det er derfor alfa omega, at du påvirker din modtager ofte før disse skrider til handling.
98% af dem, der besøger dit website forlader det igen, uden at foretage nogen form for handling.

Vi er specialister i opsætning af mailsystemer, GDPR, samt håndtering af dine nyhedsbreve. Konverteringen af e-mails sker ved den korrekte formulering af freebies samt opsætning af slide-ins og placeringen af disse m.m.

Vi indsamler de rigtige og tillidsfulde leads til dine nyhedsbreve. Dine leads skal altid passes og plejes, og vi hjælper dig derfor med opsætning og formulering af mailserier, så de konverteres til betalende kunder i din butik.

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

info@poetype.dk
CVR: 41504536

© All Rights Reserved 2020