Samarbejde med Løvens Hule virksomhed

eace vitamin gum Poetype

Ud af et stærkt felt med vores allerstørste konkurrenter har Eace valgt at lægge deres tillid hos Poetype, hvilket vi er utroligt stolte af!

Eace på e-mail marketingfronten

Vi skal opbygge hele Eaces eksistens på e-mail marketingfronten, hvilket er automations, flows og velkomstserier. Derudover vil vi løbende guide og hjælpe Eace med diverse leadgenereringer for at vækste deres antal af subscribers. Til sidst vil vi også udarbejde og udsende diverse relevante kampagner. Herunder ligger også hele strategiplanlægningen, copywriting analyse, målgruppeanalyse og selvfølgelig eksekveringen af dette. Dermed giver det os også muligheden for at oprette, designe og implementere en ny slide-in på deres website. Denne slide-in skal bidrage til at konvertere den størst mulige procentdel af de besøgende over på det nyhedsbrev, som vi skriver for Eace.

Samarbejdet med Eace er især vigtigt for deres online salgskanal. Owned-marketing er blevet vigtigere i 2021, hvor Apple har lanceret iOS 14.5. Senere på året i september vil iOS 15 gør det endnu sværere at spore data (Læs mere om konsekvenserne ved iOS 15 opdateringen her). Denne salgskanal er et skridt i den retning, som Eace gerne vil, hvor de stadigvæk vil udvide deres fysiske muligheder og ekspandere deres online salg.

Eace’s vitamin tyggegummi

Eace laver et særligt tyggegummi. Udover at have en lækker og langvarig smag så indeholder deres tyggegummi også et vitamin boost. Her får man 10 af de mest essentielle vitaminer. Vi er mere og mere på farten, men vi ønsker stadig at have sundhed med os i hverdagen. Derfor har Eace kombineret dine essentials med et lækkert tyggegummi, som du kan have med overalt.  Denne idé pitchede Eace i Løvens Hule i 2021, hvilket vækkede stor begejstring hos løverne. Det blev dog ikke til en investering, da Eace’s Vitamin Gum på det tidspunkt kun havde været på markedet i en måned.

Eace kan nu findes i alle Matas, 7-eleven, Circle K, OK+, Lidl og Shell forretninger landet rundt, hvilket er på den gode side af 800+ butikker! Det er virkelig flot, og det viser bare, at Eace har et produkt, der er populært, og som har et virkelig stort potentiale. Læs mere på deres hjemmeside her.

Efter programmet tog Eace tyren ved hornene. De ville vise løverne, at de havde begået en fejl, og det er netop også her, at Poetype kan være med til at gøre en forskel.
Vi ser frem til at se, hvad samarbejdet bringer, og vi glæder os til at dele denne utrolige iværksætterrejse med Eace. 🚀

Se gerne hvordan vi har hjulpet vores kunder til at opnå mærkbare resultater i deres markedsføring. Klik her.

Kunne du tænke dig at blive klogere på din egen e-mail marketing? Læs mere ved at klikke på viden.

Oliver Seiffert

Oliver Seiffert