Få e-mail marketing til at fylde 25% af din omsætning

Opdag og indfri dit vækstpotentiale gennem e-mail marketing. Kanalen er designet til at skabe engagement, booste konverteringer og fremme langsigtet kundeloyalitet. 

Hvorfor skal jeg investere i e-mail marketing?

E-mail-marketing er fortsat et af de mest effektive værktøjer til at engagere sig med kunder og fremme salget. Her er de vigtigste grunde til, at investering i e-mailmarketing kan transformere din virksomhed:


 

Få det højeste investeringsafkast sammenlignet med andre marketingkanaler. 

Nå dine kunder direkte i deres indbakke og skab en personlig og direkte kommunikationslinje.

Invester i en overkommelig og skalerbar kanal sammenlignet, som ”kun” koster din tid uagtet din volume.

Spor nemt metrics såsom åbningsrater, klikfrekvenser og konverteringer for at måle dine kampagners succes.

Skab langsigtede relationer med kunder gennem målrettede og personlige e-mail-kampagner. 

Spar tid og øg effektiviteten med automatiserede e-mail-workflows, der plejer kundeemner og driver salget. 

Tal der er til at mærke

158%

stigning i e-mail omsætning

15,1

gennemsnitlig ROI

24,5%

omsætning kommer fra e-mail

Sådan får du succes med e-mail marketing

E-mail marketing er en af de mest personlige, effektive og direkte kanaler, som du kan bruge, hvis du vil engagere dig med dine kunder.

Ved at tilpasse dit content, målrettes det til præcis de kunder, som du ønsker. Det gør det lettere at få kvalificerede leads, følge kunderejsen og optimere på dit salg.

Når det kommer til e-mail marketing, er der nogle punkter, som er i fokus:

Sådan kommer du i gang med e-mail marketing

E-mail marketing er en af de nemmeste marketing kanaler at komme i gang med, og samtidig den sværeste kanal at få succes med. Dette skyldes, at der er ufattelig mange aspekter som du skal have styr på. Men hvordan kammer du lige i gang så? 

Du kan gå ad to veje: Gør det hele selv internt uden hjælp eller outsource hele eller dele af opgaven til et dedikeret bureau. 

Sådan kommer du i gang med e-mail marketing

E-mail marketing er en af de nemmeste marketing kanaler at komme i gang med, og samtidig den sværeste kanal at få succes med. Dette skyldes, at der er ufattelig mange aspekter som du skal have styr på. Men hvordan kammer du lige i gang så? 

Du kan gå ad to veje: Gør det hele selv internt uden hjælp eller outsource hele eller dele af opgaven til et dedikeret bureau. 

Uden hjælp

Med hjælp

Sådan kan vi hjælpe

Ønsker du en glat start på dit eventyr eller en opgradering af jeres outsourcing? Poetype har skabt en unik proces, som du føler dig tryg i gennem hele rejsen.

Ønsker du en glat start på dit eventyr eller en opgradering af jeres outsourcing? Poetype har skabt en unik proces, som du føler dig tryg i gennem hele rejsen.

STEP 01 /

Opstartsmøde

Før samarbejdet begynder, mødes du og det potentielle team, for at klarlægge specifikke behov og ønsker for arbejdet.

STEP 02 /

Teams eller egen specialist

Alt efter opstartsmødet sammensætter vi den perfekte sammensætning af kompetencer til netop dit behov.

STEP 03 /

Onboarding

Vi kortlægger kunderejsen, udarbejder en halvårsplan, definerer tone of voice, sætter mål, flytter dit nuværende setup og opsætter integrationer.

STEP 04 /

Contentplan

Vi laver vi en plan for månedens kampagner og automationsarbejde, hvor du kan komme med dine ønsker.

STEP 05 /

Eksekvering

Når vi har alt på plads trækker vi i arbejdstøjet, og sørger for at at producere alt indenfor deadline. 

STEP 07 /

Kundeportal med dashboard

Få et fuldt overblik over performance for både kampagner, automationflows og deliverability i et dashboard udviklet til jer.

STEP 08 /

Månedsmøder

Hver måned gør vi status for samarbejdet og udviklingen, hvor du kommer til at forstå hvad og hvorfor ting sker og hvad vi anbefalerfokus bør vær derfra. 

Vi skaber prisvindende e-mail cases

E-mail marketing kan være en smuk fortælling om øget kundeloyalitet, konverteringsrater og livstidsværdi, men det kræver blod, sved og tårer. Læs vores kundecases, og lær af deres udvikling. 

Gik fra intuitionsbaseret til databaseret

Myselfie stod forinden vores samarbejde uden en klar strategi og agerede uden nogen klar plan – det lavede vi om på.

Fra afslag i løvens hule til en brølende succes

Basic+Ally druknede i drift og opgaver, som de ikke var gode nok til, som sænkede deres vækst og gjorde rejsen mindre speciel.

Har du brug for et skub i den rigtige retning?

Få en komplet og gratis gennemgang af jeres e-mail setup og potentiale. Her vil vi gennemgå din konto fra A-Z og komme med vores bedste bud på, hvordan du kan optimere dit arbejde og opnå dine mål, om det er omsætning, kundeloyalitet eller noget helt tredje.

De siger go' for os

Hvorfor vælge os?

Vi skræddersyr aftaler, så de passer til lige præcis din virksomhed. Vi tager din virksomhed seriøs, og det er vigtigt for os, at målrette din markedsføring, så du får det udbytte du stræber efter. Vi er ærlige i vores tilgang til et samarbejde.

På baggrund af flere tusind mails sendt, har vi øje for udvikling og står klar til at hjælpe. Vi er med hele vejen – fra start til slut!

Vi er et marketing bureau, som har fokus på tillid, ærlighed og ikke mindst vores kunder. Det sidder dybt i vores DNA at yde en service, som er ud over det sædvanlige. Vil du læse mere om, hvem Poetype er? 

Mød vores specialister

Vi elsker at gøre en forskel

Det siger vores kunder

 • Email marketing har fra starten været en vigtig kanal for os at fokusere på.

  Vi er bevidste om, at man skal nørde e-mails for at være "best in class" - det er vi ikke her hos os. Derfor har det været vigtigt for os at finde en god, solid partner, der kan hjælpe os med at varetage opgaven sammen med os.

  Poetype har givet et utroligt professionelt og jordnært indtryk.

  Selvom vi kun har været igang i kort tid, er vores kontaktpersoner meget professionelle, proaktive og meget tilgængelige.

  Henrik Berg

  Co-founder, Basicandally - løvens hule virksomhed 🦁
 • Synlige resultater på blot få måneder.

  Performance på flows forbedrer sig for hver måned, der går, og derfor har vi også valgt at udvide samarbejdet med Poetype som partner til marketing automation på det tyske marked.

  Vi er overbeviste om, at de også her kan skabe lignende resultater, hvis ikke over-performe.

  Derudover sætter vi pris på vores samarbejde, som er let og lige til, hvor kommunikation sker inden for få minutter.

  Herudover så vi har fået en partner, som vi kan bruge til strategisk sparring inden for email marketing, som bidrager til en bedre og mere fuldendt kunderejse. Vi ser frem til at se, hvad resten af 2023 bringer.

  Pernille Laumann

  Performance marketing specialist, Panzerglass A/S
 • Nu har vi arbejdet sammen med Poetype i godt et halvt år, og det har været en oplevelse ud over det sædvanlige!

  Performance har været helt i top, og teamet er altid til rådighed samt svarer hurtigt.

  Poetype er meget mere end bare et "E-mail bureau". De ser hele tiden på det store billede og er ikke bange for at smøre ærmerne op hvis det skal laves noget. Stor ros til hele teamet.

  Jakob Kjærgaard

  Co-founder & Ceo, Brugteski - Løvens hule virkomhed 🦁
 • 6 ud af 5 stjerner til Poetype!

  Da vi skiftede fra et andet e-mailbureau til Poetype, var det ikke kun et valg af et fagligt dygtigt team, men også et valg af et team med rigtig god energi.

  Bekymringen var dog, om de kunne holde energien og fokusset oppe, når det blev hverdag! Nu, godt inde i samarbejdet, er vi utrolig imponerede over den energiske indsats, der bliver lagt for dagen - med fokus på KPI'er og løbende optimering.

  Det er en klar fordel at har fået vores eget e-mail data dashboard/tracking tool med live data, som giver vores brand team indsigter til at udvikle nyt content.

  Jeg vil anbefale Poetype til dig der ønsker at sætte ´strøm´ til deres e-mail marketing..

  Mikael Mohr

  CEO, Zentabox