Et e-mail marketing bureau, der ser hele billedet

Tænk hvis der fandtes et e-mail marketing bureau, som var bygget på sunde værdier og som du kan stole på. Det gør der, og det er os.

Om os

Poetype så dagens lys i 2020. På baggrund af den passion og de værdier Oliver Seiffert stiftede Poetype, tilbyder vi i dag høje færdigheder og kompetencer inden for e-mail marketing.

Vores mission er at være den specialiserede samarbejdspartner, som skaber en profitabel forskel ved, at levere den skarpeste kvalitet og service i branchen. Vi gør vores bedste for at hjælpe vores kunder med, at nå deres mål gennem online markedsføring af høj kvalitet. 

Vi er i dag lokaliseret i Horsens, Midtjylland, men har kunder i hele landet. I fællesskab med vores kunder, skaber vi rammerne for samarbejdet – hvilket altid er transparent og ærligt hos os. Vi har et enormt drive, god energi og stræber altid efter de bedste resultater for vores kunder. 

Vi er med vores kunder hele vejen – fra start til slut!

Vores Principper

01 /

Ærlighed

Ingen af os er perfekte. Når vi fejler, udvikler vi os. Ærlige overfor hinanden og vores kunder.

02 /

Now

Kan vi rykke nu? – så gør vi det nu.
Vi holder hvad vi lover.

03 /

Proaktivitet

Det vores fælles ansvar at råbe højt om ideer og forbedringer, både til Poetype og vores kunder. Vi skal være den proaktive samarbejdspartner.

04 /

Øjenhøjde

Respekt for kunden.
På fornavn med kunden.
Snak til kunden i øjenhøjde

Mød teamet

Kort om Oliver

Jagten efter at vide så meget som muligt motiverer mig. Jeg elsker at optimere og stræber altid efter, at vi leverer det bedste resultat til vores kunder. For mig er det enormt vigtigt, at vores kunder føler sig godt behandlet. Samtidig er jeg ikke bleg for at udfordre kunderne, og dermed tænke større.

Kort om Kathrine

Det motiverer mig at skabe gode resultater for mine kunder og dermed også at følge deres vækst gennem e-mail marketing. For mig er det vigtigt at kunne se løsninger og ikke forhindringer på vejen. Udover at være resultatorienteret - er en af mine styrker min flair for visual content.

Kort om Andreas

Det fedeste ved e-mail marketing er de mange forskellige muligheder, som du har både med automations og kampagner. For mig er det alpha omega at have tilfredse og glade kunder, og jeg har meget fokus på den løbende kommunikation med kunderne.

Kort om Helene

For mig er det en fornøjelse at hjælpe vores kunder med at få det maksimale ud af deres e-mail marketing potentiale. Når jeg skal udforme kundernes, strategi, automations eller kampagner, prioriterer jeg at skabe en helhedsforståelse for virksomheden og brandet bag.
Oliver Seiffert

Kort om Oliver

Jagten efter at vide så meget som muligt motiverer mig. Jeg elsker at optimere og stræber altid efter, at vi leverer det bedste resultat til vores klienter. For mig er det enormt vigtigt, at vores kunder føler sig godt behandlet. Samtidig er jeg ikke bleg for at udfordre kunderne, og dermed tænke større.

Mikkel Lund

Kort om Mikkel

Jeg er en kæmpe email- og virksomhedsstrateginørd, som bliver motiveret af den neverending kamp om at levere det absolutte bedste produkt til vores klienter. Derfor stopper jeg aldrig med at innovere, teste og være opdateret på alt der rører sig i branchen..

Kathrine Svanborg

Kort om Kathrine

Jeg brænder for detaljen og helhedsfornemmelsen ved e-mail marketing. Jeg elsker at hjælpe mine klienter med at nå deres mål. Udover at være resultatorienteret, er en af mine styrker min flair for visual content.

Andreas Thulesen

Kort om Andreas

Det fedeste ved e-mail marketing er de mange forskellige muligheder, som du har både med automations og kampagner. For mig er det alpha omega at have tilfredse og glade klienter, og jeg har meget fokus på den løbende kommunikation med klienterne.

Sarujan Ganganithy

Kort om Sarujan

For mig er e-mail marketing ikke bare at sende en enkelt kampagne ud og kalde det en dag. Det handler om at lave en stærk strategi bestående af automations, kampagner og data, så klienten kan få de bedste resultater.

Sarujan Ganganithy

Kort om Katja

For mig er det en fornøjelse at hjælpe vores klienter med at få det maksimale ud af deres e-mail marketing potentiale. Jeg brænder for at udforme strategier, designe kampagner og implementere automations, der får klienterne til at opnå deres ønskede resultater.

Sarujan Ganganithy

Kort om Isabel

Jeg er en passioneret E-mail Content Creator med en kreativ og visuel tilgang. Jeg brænder for at skabe content, der fanger og fastholder modtagerens opmærksomhed. Jeg kombinerer copywriting og grafik for at skabe en sammenhængende og engagerende oplevelse. For mig er det vigtigt, at hver e-mail ikke blot bliver læst, men også husket og handlet på.

Kasper Asmussen

Kort om Kasper

Som kreativ marketingkoordinator er jeg dedikeret til at skabe nyskabende kampagner, der skiller sig ud. Med en ideel tilgang og holistisk brandingperspektiv stræber jeg efter at forvandle brands til enestående fortællinger.

Vores mission

Vi vil være den specialiserede samarbejdspartner, som skaber en profitabel forskel for dig

Vores vision

Vi vil levere en service og kvalitet, der sætter standarden inden for vores branche

Mød vores specialister