Bekymnirngsfrit e-mail dashboard til din webshop

Få et fuldt overblik over din e-mail performance med ét klik

Med MailMetrics kan du tage kontrol over din e-mail indsats ved at samle din e-mail performance i et overskueligt dashboard, så du faktisk kan forstå og tage handling på data, som normalt går til spilde.

Disse virksomheder foretrækker sikkerhed frem for gætværk – hvad vælger du?

Hav altid et és i ærmet

Du ved, hvad dataene betyder

Det er slut med at gætte hvad data betyder, da du med MailMetrics får en reel forståelse for din data, som kan transformeres til værdi.

Du ved, hvornår du er en succes

MailMetrics giver dig et dybdegående indblik i den reelle performance udover basale KPI’er så du ved om investeringen i e-mail er profitabel.

Du ved, hvad der gør dig til en succes

MailMetrics fortæller dig hvilke specifikke tiltag, som  driver din udvikling og hvor du bør øge din fokus for at nå dine mål.

5/5

Mailmetrics forbedreder vores salgsstrategi ved hurtigt at vise kundeadfærdsændringer.
– Peter, Davidsen

5/5

Vi sparer tid med automatisk dataindsamling, frigør tid til vigtige opgaver.
– Simone, Skechers

5/5

Fordoblede min marketing ROI på få måneder med klare indsigter fra dashboardet
– Mads, Nippon Sports

Før MailMetrics

Efter MailMetrics

Opdag effekten af Mailmetrics

Indledende møde hvor vi gennemgår potentialet for jeres e-mail marketing og identificere jeres behov samt ønsker.

Gik fra intuitionsbaseret til databaseret

”Som en lille virksimhed har jeg ofte kæmpet med at forstå, hvor mine marketingindsatser havde størst effekt. Dette dashboard har givet mig klare indsigter, der har hjulpet mig med at fordoble min ROI på bare et par måneder.”

21 % øget e-mail omsætning

”Efter vi tog dette dashboard i brug, har vi set en markant forbedring i vores evne til hurtigt at identificere og reagere på ændringer i kundeadfærd. Det har gjort en kæmpe forskel for vores salgsstrategi.”

1.200 kr./mnd

Prøv MailMetric for 0 kr.

Oplev kraften i vores dashboard helt risikofrit! Tilmeld dig nu og få fuld adgang gratis i 30 dage. Ingen kreditkort krævet – start din vej mod bedre dataindsigt i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Most frequent questions and answers

Opsætning af dashboardet er inkluderet i prisen hvorfor du ikke skal røre en finger. Vores tekniske specialister sørger for en hurtig og effektiv proces. 

Dashboardet er bygget med det formål at gøre det så intuitivt som muligt, så alle i dit team både kan navigere i og forstå datene i dashboardet.

I kan vælge at tilkøbe en costumatisering af platformen så den indeholder de visuelle og datamæssige ønsker, så i får mest ud af dashboardet.

Vi har altid et øje på dashboardet og ørger for at alt spiller helt optimalt. Skulle der opstå problemer kan i altid kontakte vores support. 

Når du ønsker at tracke din performance, skal du benytte en bestemt namin-convention, som gør det muligt for vores algoritme at identificere type mails og samle dem op mod andre. 

kalviyo tilbyder dig et analyse dashboard, som desværre er uoverskueligt og ikke særligt intuitivt. Med MailMetrics får du en kortere vej til reel og forståelig data, som sparer dig tid.

På nuværende tidspunkt er MailMetrics kun tilgængelig til Klaviyo-brugere. Kalviyo er klart det mest anvendte ESP-system samt det der rent datamæssigt giver bedst mening. Dog kigger vi altid ind in muligheden for at udvide dashboardet til så mange som muligt, så kontakt os gerne på mikkel@poetype.dk, hvis du har interesse i denne løsning. 

Den rigtige relation 

til kunden er alfa omega

Roadmap

Du får et direkte live view ind i, hvad vi laver, hvornår vi laver det og hvor langt det er. Den ultimative gennemsigtighed.

Egen konsulent

Du får tilkoblet din egen e-mail specialist, som får et dybdegående kendskab til din virksomhed.

Kundeportal

For os er det vigtigt at gøre vores samarbejde så overskueligt og praktisk som muligt. Derfor får du alt, der vedrører samarbejdet samlet på et sted.

Genereret værdi fremfor tid brugt

Vores aftaler bliver ikke lavet på baggrund af, hvor mange timer vi skal bruge, men med fokus på hvor meget udbytte vi generer.

Forhøjet livstidsværdi på kunden

Oplev med os e-mail marketing der hæver LTV. pr. kunde, og gør din forretning bedre til at skabe flere loyale kunder.

Data dashboard

Forstå din email marketing bedre samt unlock værdiskabende indsigter og actions med Poetype's data dashboard