M Univers

M Univers er en dansk webshop, som sælger modetøj til kvinder i næsten alle aldre. Du finder her en stor kærlighed for det bæredygtige og en passion for personlig service.

M Univers

Vores samarbejde

Vi gik ikke i gang med det samme 

Historien starter tilbage i januar 2021, hvor Rikke fra M Univers tog kontakt til os med ønsket om at vækste sin forretning gennem paid social. Samtidigt ville hun gerne øge sine konverteringsrater gennem et fuldendt e-mail marketings setup. 

En stor og omfattende case som denne krævede, at vi som hold satte os til bords med notesblok og pen. Først en identificering af hvor M Univers befandt sig, samt hvilke aktiviteter der tidligere var foretaget. Herefter fulgte en grundig analyse på paid social og e-mail kanalen, der senere skabte effektive løsninger og hjalp med overblik, struktur og vækst.

 

Step-by-step 

Efter klargøring af M Univers’ problemer samt ønsker, stod det klart at første tiltag måtte ske ved en uvending på e-mail kanalen. Vores e-mail specialist analyserede copywriting- og målgrupper, så en korrekt tone-of-voice kunne udformes. Herefter blev et fuldt automatiseret e-mail set-up kreeret med fokus på kundens købsrejse og dertil hørende korrekt copywriting. 

Samtidig blev der på Facebook og Instagram opsat en pixel, så vi kunne tracke alle events fra websitet. Dette gælder altså dem, som har besøgt websitet inden for 180 dage, samt Facebook og Instagram indenfor de seneste 365 dage. Dette gav os et retargeting grundlag. 

Da M Univers benytter sig af CMS-systemet Shopify har dette været en flydende integration, både i forhold til tracking og opsætning af produktkataloger mm. 

Datagrundlaget kommer fra en anerkendelse af kunderejsen, samt en mapping af hvor og hvornår folk er ved de forskellige touchpoints i de opstillede funnels. Disse data udtrækker vi fra vores interne data frameworks.

Vi udnytter også de givne algoritmer og AI teknologier, som ligger bag de annonceringsplatforme, som vi benytter os af. Disse teknologier giver et retvisende billede af, hvem kunderne er, og hvordan lige netop den enkelte person reagerer på forskellige annoncer. På den måde kan vi vise den helt rigtige annonce på det helt rigtige tidspunkt til den helt rigtige person.

 

Forholdet mellem M Univers og Poetype

Vi er i konstant kontakt med Rikke om alt, der foregår, lige fra design af diverse annoncer, afrapportering af resultater, til ambitions afstemning og målsætninger.

Alle beslutninger om skalering af budgetter og markedsudvidelser bliver taget som en samlet beslutning, og som er dannet ud fra et grundlag fra vores dataindsamlinger.

I samarbejde med Rikke opsatte vi nøgle KPI’er, som bl.a. var, at abandoned cart’s konverteringsrate skulle stige. Samtidigt med dette var det andet delmål at øge livstidsværdien af kunderne, samt øge procentsatsen af tilbagevendende kunder.

726%
Afkast på sin markedsføringsinvestering hos os
13 gange
Bedre omsættende abandoned cart flow, end hvad M Univers tidligere havde opsat
55,4%
Forøgelse af tilbagevendende kunder
Gennem løbende leadgenering på Paid Social opnåede M Univers en ROAS på 37,67 allerede efter 6 måneder.

Poetype er meget dygtig til at lave annoncer på paid social, samt e-mail marketing og hjælper mig derfor utrolig meget i forhold til dette. Det aflaster mig, at jeg ikke selv skal lægge mit fokus der, og jeg ved, at de gør deres bedste for at lave de bedst mulige annoncer og reklamer.

Deres engagement i forhold til min vækst og annoncer, der performer godt, er fantastisk – De er utrolig engageret i at gøre deres bedste og opnå de bedste resultater for mig.

Tre andre fordele Poetype har givet mig;
1. De aflaster min arbejdsbyrde, så jeg kan have mit fokus, der hvor jeg får mest ud af det.
2. God annoncering – God performance.
3. De er teknisk dygtige – De har løst en del problemer i forhold til annoncekontoen, somjeg ikke selv ville kunne løse.

I starten var det svært for mig, at have tillid til andre og lade dem “varetage” store dele af min kommunikation. Jeg synes personligt, det var ‘grænseoverskridende’ at skulle give noget fra mig (da jeg var vant til at lave alting selv) og stole på andre ville gøre deres bedste og ikke ‘snyde’ mig.

Jeg vil anbefale Poetype til alle, der har brug for hjælp til at lave annoncering og e-mail marketing. De er dygtige til deres arbejde, og de går meget op i at have et godt samarbejde, hvilket er fantastisk at mærke.

Rikke Møller Jensen
Founder og CEO

Mød vores specialister