Vi er eksperter i

Paid social

Facebook, Instagram, Messenger, Snapchat, Linkedin, hvad har disse til fælles? Du bruger
mindst én af dem hver eneste dag.

Netop derfor er det enorme vigtige annonceringsplatforme, da det er her hvor vi har mulighed for at eksponere annoncer til de helt rigtige mennesker. Samtidig gives muligheden også for en fantastisk synergi herfra og til e-mail kanalen.

Tekster der konverterer

Med tommelfingerreglen ‘du har 2 sekunders opmærksomhed’ i mente, udformer vores specialister tekster til dine annoncer, som konverterer. Med årelang erfaring inden for korrekt brug af kommercielle ord og sammensætninger, sørger vi for at opremse dit publikum i deres travle hverdag og afholder dem fra at lade deres fingre scrolle videre.

Vi slipper dig ikke

Vi splittester løbende og optimerer dine tekster. Konkurrencen er hård og derfor ved vi, at løbende måling, evaluering og optimering er nøglen til vedvarende succes på Facebook.

På baggrund af en forbrugeradfærd, som konstant lader sig påvirke af nye tendenser og trends, tester vi og afdækker herigennem dagligt vindende strategier, som vi implementerer direkte på din annoncekonto.

Den helt rigtige annonce

Skal der samles en hulens masse leads ind, køres benhårde salgsannoncer, genereres øget trafik eller noget helt fjerde, femte, sjette eller syvende?

Spørgsmålet kan kun besvares af dig og dine behov, hvorfor vi i samarbejde med dig skærer situationen helt ind til benene. Efterfølgende skaber vi herudfra en konkret og korrekt kampagnestruktur med budskaber, som følger dine kunders købsrejse hele vejen.

Vi kombinerer vores adgang til uanede mængder af data og vores kreative mennesker bag tasterne. Det gør for for at sikre dig en profil der ikke falder ind i mængden.

Vi er forelskede i diversitet, og vi er ikke bange for at skille os ud, fordi vi ved, at autenticitet virker, og fordi alt andet er kedeligt.

Opsætning af din Business Manager

Opsætning af pixel, aggregerede hændelser, API konverteringer, domæne verificering og indstilling af avanceret matchmaking … keder vi dig allerede?

Efter håndtering af hundredvis af forskellige virksomheders Business Manager, står én ting klart for os – majoriteten finder det b-ø-v-l-e-t.

– Derfor varetager vi hjertens gerne fuld administration af din annoncekonto og sikrer dig hermed overblik i stedet for bøvleri. For os handler det om at give dig mere tid i hverdagen til de steder, hvor du skaber værdi.

Hånd i hånd gør vi det

Vi sørger altid for, at det ikke kun er os, men også vores kunder, som har fingeren på pulsen.

Dette gør vi ved en grundig månedlig analyse, som vi gennemgår sammen med dig, samtidigt med at vi hver 14. dag optager og sender en video til dig med en status på Facebook annonceringen.

På de månedlige møder vi holder med vores kunder, vurderer vi hele tiden budgettet. Her gennemgår vi også, om vi er ‘on-track’ til at nå vores mål, og om der er evidens for skalering af budgettet.

Alt dette gør vi for din skyld. Det er enormt vigtigt for os at både kommunikationen og resultater er transparente, både når det går godt, men også når det ikke gør.

Skal vi hjælpe dig videre? 

 

Ved et samarbejde vil du blive tildelt en e-mail specialist, hvis første arbejde består i udarbejdelse af et årshjul med fokus på en strategisk planlægning af relevante udsendelsestidspunkter for dine e-mail kampagner. 

– Har din virksomhed fødselsdag?
– Fejrer I påsketilbud?
– … Eller skal der køres benhårdt Black Friday salg?

Så skriver vi dine kampagner for dig og knokler for at skabe de bedst mulige resultater for dig. 

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

info@poetype.dk
CVR: 41504536

© All Rights Reserved 2021