Vi er eksperter i

Paid social

Facebook, Instagram, Messenger, Snapchat, LinkedIn… Du kender dem godt og du bruger med garanti mindst én af disse sociale medier hver eneste dag. Og det gør mange af dine potentielle kunder også!

Netop derfor er det enormt vigtige annonceringsplatforme, da vi har mulighed for, at eksponere dine annoncer til de helt rigtige personer. Samtidig opstår muligheden for en fantastisk synergi herfra og til e-mailkanalen.

Tekster der konverterer

Med tommelfingerreglen ‘du har kun 2 sekunders opmærksomhed’ i mente, udformer vores specialister tekster til dine annoncer, som konverterer. Med årelang erfaring inden for korrekt brug af kommercielle ord og sammensætninger, sørger vi for at bremse dit publikum i deres travle hverdag og afholder dem fra at lade deres fingre scrolle videre.

Vi slipper dig ikke

Vi splittester løbende og optimerer dine tekster. Konkurrencen er hård og derfor ved vi at løbende måling, evaluering og optimering, er nøglen til vedvarende succes på sociale medier. 

På baggrund af en forbrugeradfærd, som konstant lader sig påvirke af nye tendenser og trends, tester vi og afdækker dagligt vindende strategier, som vi implementerer direkte på din annoncekonto.

Den helt rigtige annonce

Skal der samles en hulens masse leads ind, køres benhårde salgsannoncer, genereres øget trafik eller noget helt fjerde, femte, sjette eller syvende?

Spørgsmålet kan kun besvares af dig og dine behov, hvorfor vi i fællesskab med dig, skærer situationen helt ind til benet. Efterfølgende skaber vi en konkret og korrekt kampagnestruktur med budskaber, som følger dine kunders købsrejse hele vejen.

Vi kan tilbyde dig en unik kombination af adgang til uanede mængder data, samt vores dygtige og kreative mennesker bag tasterne – som til enhver tid vil sikre dig en profil, som skiller sig ud fra mængden. 

Vi elsker diversitet og vi er ikke bange for at skille os ud. Vi ved at autenticitet virker – og alt andet er også kedeligt!

Opsætning af din Business Manager

Opsætning af pixel, aggregerede hændelser, API konverteringer, domæne verificering og indstilling af avanceret matchmaking … keder vi dig allerede?

Efter håndtering af hundredvis af forskellige virksomheders Business Manager, står én ting klart for os – majoriteten finder det b-ø-v-l-e-t.

– Derfor varetager vi hjertens gerne fuld administration af din annoncekonto og sikrer dig hermed overblik i stedet for bøvleri. For os handler det om at give dig mere tid i hverdagen til de steder, hvor du skaber værdi.

Hånd i hånd gør vi det

Vi sørger altid for, at det ikke kun er os, men også vores kunder, som har fingeren på pulsen.

Dette gør vi ved en grundig månedlig analyse, som vi gennemgår sammen med dig, samtidigt med at vi hver 14. dag optager og sender en video til dig med en status på Facebook annonceringen.

På de månedlige møder vi holder med vores kunder, vurderer vi hele tiden budgettet. Her gennemgår vi også, om vi er ‘on-track’ til at nå vores mål, og om der er evidens for skalering af budgettet.

Alt dette gør vi for din skyld. Det er enormt vigtigt for os at både kommunikationen og resultater er transparente, både når det går godt, men også når det ikke gør.

Skal vi hjælpe dig videre? 

Gennem et samarbejde med os, vil du blive tildelt en e-mail marketing specialist, hvis arbejde består i udarbejdelse af et årshjul, med fokus på en strategisk planlægning af relevante udsendelsestidspunkter for dine e-mail kampagner. 

– Har din virksomhed fødselsdag?
– Fejrer I påsketilbud?
– … Eller skal der køres benhårdt Black Friday salg?

Vi skriver dine kampagner for dig og knokler for, at skabe de bedst mulige resultater for dig! 

Mød vores specialister

Tilmeld dig vores nyhedsbrev